Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; #2
Thursday, 24 November 2011 | 02:23 | 0 comments



now 2.10 am . grr bosan taktahu nak buat ape , nak tido mata tamau lelap lg #act tggu org call ehee :)
btw , td on fb kejap , just 308 org je online mlm nyy , sumpah bosannnn . then lyn laa statusstatus dkat home tuh so terjmpa lah satu status mamat nyy, like jela mcm menarik jee . eh tibekan dea aku *dekat im lah, ehee dea hensengg :) just introduce shaje , dea stay kuatan . tdkan kite like DP dea , pastu dea like seme pic kitee  Vaaleeee ! rajin betul dea nih , tak saket tgn kee .dea ckp kite comel #haha perasan kjap ^..~
according to him , i'm 17 years old . wehh , aku fifteen lahh . haha he said me mature :)) hehe baiklah dea ni . muahh kat dahi awak ツ byee bloggers ~


Old things | New things



now 2.10 am . grr bosan taktahu nak buat ape , nak tido mata tamau lelap lg #act tggu org call ehee :)
btw , td on fb kejap , just 308 org je online mlm nyy , sumpah bosannnn . then lyn laa statusstatus dkat home tuh so terjmpa lah satu status mamat nyy, like jela mcm menarik jee . eh tibekan dea aku *dekat im lah, ehee dea hensengg :) just introduce shaje , dea stay kuatan . tdkan kite like DP dea , pastu dea like seme pic kitee  Vaaleeee ! rajin betul dea nih , tak saket tgn kee .dea ckp kite comel #haha perasan kjap ^..~
according to him , i'm 17 years old . wehh , aku fifteen lahh . haha he said me mature :)) hehe baiklah dea ni . muahh kat dahi awak ツ byee bloggers ~


Old things | New things